3 stk. forårsruller med fyld af svinefars, grøntsager og glasnudler.
Hertil dip af hjemmet lavet sød chilisauce og frisk sprødt grønt.
4 stk. kyllingespyd marineret i thailandske urter.
Hertil hjemmetlavet peanutssauce og chilisauce.
Traditionel thailansk oksekødssalat med oksekød og sprødt grønt.
4. stk dybstegte tigerrejer i sprød skorpe.
Hertil hjemmetlavet sød chilisauce, samt frisk grønt.
Stegt oksekød i østerssauce med løg, foråtsløg, peberfrugt og champignon.
Hertil ris.
Stegt kylling med gulerødder, broccoli, champignon, foråtsløg, løg, peberfrugt,
cashewnødder. Hertil ris.
Panang karry oprørt i kokosmælk med peberfrugt.
Hertil ris. Husets specialitet.
Panang karry oprørt i kokosmælk med peberfrugt.
Hertil ris. Husets specialitet.
Grøn karry oprørt i kokosmælk med kylling,. bambusskud,
peberfrugt og sød basilikum. Hertil ris
Rød karry oprørt i kokosmælk med svinekød, bambusskud,
peberfrugt og sød basilikum. Hertil ris.
Rød karry oprørt i kokosmælk med tigerrejer, frisk ananas,
peberfrugt og sød basilikum. Hertil ris.
Stegte ris i madras karry med kylling vendt i æg, løg,
gulerødder, majs peberfrugt og cashewnødder.
Stegte ris i madras karry med tigerrejer vendt i æg, løg,
gulerødder, majs peberfrugt og cashewnødder.
Stegte ægtenudler vendt i æg med kylling, gulerødder,
broccoli og soyasauce.
Stegt kylling og rejer i grøn karry med grøntsager og
cashewnødder samt ris eller nudler.
Thailandsk kyllingesuppe med kokosmælk, champignon,
tomat, forårsløg og med smag af citrusgræs og galangarod.
Suppe med tigerrejer, champignon, tomat, forårsløg og
med smag af citrusgræs og galangarod.
Stegt kylling i sur-sød sauce med løg, forårsløg, peberfrugt,
gulerødder. tomat og frisk ananas. Hertil ris.
Stegt kylling i østerssauce med soyasource, chili, hvidløg,
basilikum, gulerødder. Hertil ris.
Stegt oksekød i østerssauce med soyasource, chili, hvidløg,
basilikum, gulerødder. Hertil ris.
Stegt kylling i thailandsk gul karry oprørt i kokosmælk med
kartofler og løg. Husets specialitet.
Svinekødsboller i thailandsk grøn karry oprørt i kokosmælk
med grøntsager. Hertil ris.
Stegte risnudler vendt i æg med kylling, forårsløg, bønnespirer
og knuste peanuts. Hertil frisk lime og chili.
Stegte risnudler vendt i æg med tigerrejer, forårsløg, bønnespirer
og knuste peanuts. Hertil frisk lime og chili.
Stegte tigerrejer i panangkarry/rød karry med kokosmælk,
peberfrugt og basilikum. Hertil ris.
Speciel thailandsk karry oprørt i kokosmælk med kartfoler,
løg og peanuts. Hertil ris.
3. stk husets forårsruller med karrysayce og basilikum.
Hertil ris.
Hakket oksekød stegt i østerssauce med soyasauce. chili,
bambus, champignon, hvidløg, basilikum og gulerødder. Hertil ris.
Stegt tofu i sur-sød sauce med løg, forårsløg, peberfrugt,
gulerødder, tomat og frisk ananas. Hertil ris.
Grøn karry oprørt i kokosmælk med tofo, bambus, peberfrugt
og sød basilukum. Hertil ris.
Stegte risnudler vendt i æg med tofu, forårsløg, bønnespirer,
knuste peanuts og chili. Hertil frisk lime.
Kikærter, kartofler, gulerødder, kokosmælk, koriander, spidskommen
og sød thai basilikum. Hertil ris.
Servers med karrysauce og sød thailandsk basilikum. Hertil ris.
4 x forårsruller
4 x kyllingespyd
1 x ret nr. 6
1 x ret nr. 9
1 x ret nr. 12
Hertil ris og diverse tilbehør.
Indhold pr person.
Kaeng Daeng med oksekød nr9
Phat Grapow med kylling nr17a
Chu Chi med tigerrejser nr21
1 x kyllingespyd med peanutsauce
1 x forårsrulle med sød chilisauce
Ris
1 x Singha øl
5 PERSONER 599-
6 PERSONER 699-